"A számkivetettség ma is létezik" - Beszélgetés (helye) Paksi Endrével

Mint saját szellemi terméket, közreadom az akaratom ellenére botrányos utóéletűvé lett interjút. Kellemes olvasást, a tanulságokat - ha egyáltalán van neki ilyen - mindenki vonja le maga.

BRÉKINGNYÚZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hüphüphüp, Barbatrükk!! 


Túrisas

Ez már itt magánlevelezés az interjú után, de olvasd el, mert tanulságos.

Kedves Endre!

Minden, változtatás nélkül fog megjelenni, a vastagon szedett kiegészítő kérdéssel. A lemez recenzióját is én írtam a lapban, azt gondolom, hogy az összes kritikai hang ellenére pozitív a kicsengése. Személy szerint az első lemezetek óta figyelemmel kisérem a zenekart, és további sikert, kitartást, kívánok.

Néhány dologra rákérdeztem, de emögött nem rosszindulat volt, egyszerűen így most van lehetőséged válaszolni olyan dolgokra, ami érdekelheti az embereket Veled kapcsolatban. Ezért is fog megjelenni változatlan formában.

Lénárd Lacival kivesézted a lemezt a Hammerben, ez most kicsit más, de nem rosszindulatú élveboncolás. A kettő talán kiad egy egészet, és nagyon sok embernek lesz meggyőző amit mondtál. - Ahogy nekem is. Nem mindenki ellenség, aki annak látszik:))

Üdvözlettel,

Túri Csaba

--------------
 
Kedves Csaba!

Köszönöm szépen a korrektséget és a jókívánságodat, Neked és az újságnak is hasonló jókat kívánok! Örülök, hogy sikerült meggyőznöm Téged és hidd el – hogy szófordulatoddal éljek – nem mindenki "nehéz ember", akiről néhányan azt terjesztik... :))

Üdv!

Paksi Endre

Címkék: interjú