Helgrind - hamarosan támadnak!

Ezekkel a kedves angolokkal készítettem nemrégiben egy interjút. Remélem, legyúrtátok már az angol verziót, mert akkor hamarosan megkapjátok a magyart is :)

Szóval a angol thrash eme kiválóságai visszatérnek hozzánk. Két hetet fognak Magyarországon tölteni és hét városban zúzzák majd szét a thrash rajongók agysejtjeit. Magukkal hozzák a walesi Mutator-t is, akik fiatal koruk ellenére  elég jól tolják. Nem véletlen kaptak lehetőséget arra, hogy elkísérjék a Helgrind-ot a kontinensre. Természetesen minden állomáson helyi erő is besegít majd.

A Helgrind-ot a 2008-ban megjelent "Religious Persecution" és Digital Media Records-szal való szerződése tette világszinten is ismertté. Az egyesült államokbeli Digital Media Records kitolta a lemezt a zene világpiacára, ezzel megnövelve a Helgrind amerikai és európai rajongóinak a számát. Idén elkészült a Helgrind negyedik lemeze, az "Inquisition", mely alapjaiban tér el az első három albumtól. A zenekar tagjai most először érzik úgy a 2000-es megalakulás óta, hogy teljes egységet képeznek és ez pozitívan befolyásolta az utolsó lemez munkálatait és a végeredményt is.

A magyarországi turné állomásai:

09.02. Black Rock, Győr
09.03. Diamond Club, Kazincbarcika
09.04. Malom Club, Radastyán
09.07. Dürer Kert, Budapest
09.08. Club Noir, Szeged
09.09. Művház, Nagykanizsa
09.10. Club 512, Keszthely
  
www.helgrind.co.uk
www.facebook.com/HelgrindUK

Andrea

Címkék: ajánló