Noctis: Veil Of Lies (video)

Sziasztok!
Sütő Péter vagyok, a Noctis zenekar dobosa, és HŰ (komoly!!!!) olvasótok! Korábban már írtatok egy albumunkról. A készülő új albumunk előfutáraként elkészítettük a zenekarunk első videoklipjét, talán még illik is a blog profijába. Átküldöm a klipet. Ha tetszik, talán segíthetnétek nekünk (egy sanyarú sorsú magyar zenekar, akik ezzel a zenével kurva nehezen tudnak érvényesülni...) annyiban, hogy közzéteszitek. Ha kell még info, keressetek nyugodtan!
Üdvözlettel:
Sütő Péter

Nagyon megtisztel, de egyben elszomorít, ha ilyen tartalmú megkereséseket kapunk, márpedig elég gyakran előfordul. Legutóbb Boross Laci kapcsán írtam le (amit azóta, sajnos Laci vissza is igazolt privátban), hogy alig van olyan fórum az országban, ahol az igényesebb (ne adj' Isten, instrumentális) rockzene megjelenésre számíthat.

A Noctis némileg jobb helyzetben van, az utóbbi napokban több helyen is láttam megosztva a klipet, de így is egyet tudok érteni Péter keserű szavaival. A választott stílus, a zenekar sanyarú sorsát vetíti előre. Legalábbis ahhoz képest, amit megérdemelnének. Amit mi tehetünk, azt természetesen megtesszük, remélve, hogy szerzünk a zenekarnak egy-két új szimpatizánst.

Túrisas

Címkék: video