Chickenfoot, avagy Satriani végre egy bandában!

Tudom, hogy ez az oldal nem szokott a rockvilág híreivel külön foglalkozni, de nem tudom megállni, hogy ehhez ne fűzzek egy rövid kommentárt! Satriani mester mostanában nem virított különösképpen szólóban. Legutóbbi lemezével kapcsolatosan meg is jegyeztem:

"Véleményem szerint (s ezzel korábban már szennyeztem a szájberteret) éppen itt az ideje annak, hogy 'Professzorunk' ne legyen olyan nagyon 'funkilus', hanem szálljon be valami vérbő metál bandába és kanyarintson nagy szólókat fogós refrénekkel teli dalokba. Vajh!" (lásd: dionysosrising.blog.hu/2008/03/27/joe_satriani_professor_satchafunkilus_and_the_musterion_of_rock_2008)

Bár minden kívánságom ilyen gyorsan és biztosan teljesülne! Satriani varázsló úr összeállt a fél ex-Van Halen-nel (Sammy Hagar, Michael Anthony) és Chad Smith dobossal (Red Hot Chili Peppers). Hamarosan várható a csirkeláb névre "keresztelt" projekt bemutatkozása. Addig is bele lehet kagylózni két saját dalba a világhálón (itt: www.chickenfoot.us/player.html). Remélem, inkább a "Soap On A Rope" című nóta és nem a másik, öreguras szerzemény lesz jellemző.

Uccu neki!